Profi és leállásmentes iroda, ahol minden a kezed alá dolgozik:

A NyomtatóFutár segítségével elfelejtheted a nyomtatási problémákat, nem áll le az irodád. Többet nem fogy ki minden figyelmeztetés nélkül a toner és nyomtató meghibásodás esetén is 4 órán belül megkezdjük vagy azonnal el is hárítjuk a hibát.

Velünk nincs felesleges időhúzás, flottul működik az irodád!

Hogy működik

a NyomtatóFutár?

Nagyon egyszerűen: kiválasztod a nyomtatód, majd a szerződés 3 gondtalan évére elfelejted az irodai leállást. Nemcsak egy nyomtatót bérelsz tőlünk, hanem a gondtalan irodai működésre fizetsz be:

eljuttatjuk hozzád a nyomtatódat,

beüzemeljük és a használatára is megtanítunk,

és távolról figyeljük – monitorozzuk a működését.

Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Időben figyelmeztetünk a kellékfogyásra, hogy időben megrendelhesd a következő toneradagot. Meghibásodás esetén pedig teljeskörű technikai supporttal és ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre: 4 óra alatt megkezdjük, vagy el is hárítjuk a hibát. Ha szükséges, küldjük a szerelőt, illetve cseregépet is. A NyomtatóFutár így segít zökkenőmentessé tenni az irodai életed.

Itt tudhatod meg,

melyik csomagra van szükséged

Start csomagunkat akkor javasoljuk,

ha az irodád kisebb nyomtatási kapacitással rendelkezik. Például időnként kinyomtattok egy-egy szerződést vagy számlát, és ahol elegendők a fekete-fehéren kinyomtatott dokumentumok is.

Business és Business+ csomagjaink

akkor fogják elnyerni a tetszésedet, ha közepes, vagy nagyobb tételben nyomtatnál, havi szinten több ezer vagy több tízezer oldalt. Emellett akkor is e két csomag egyikére lesz szükséged, ha színes nyomtatásra is szükséged van.

A4-es csomagok
A3-as csomagok

Start nyomtató csomag

Epson WorkForce Mono

Fekete-fehér A4-es multifunkciós duplex nyomtató

nettó 9 900 Ft /hó

Business nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro COLOR RIPS

Színes A4-es duplex multifunkciós RIPS nyomtató

nettó 11 900 Ft /hó

Business+ nyomtató csomag

Epson Business ET

Színes A4-es duplex business ET nyomtató

nettó 24 900 Ft /hó

Start A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro Színes MFP

Színes A3-as multifunkciós duplex nyomtató

nettó 19 900 Ft /hó

Business A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro RIPS MFP

Színes A3-as RIPS multifunkciós duplex nyomtató

nettó 25 900 Ft /hó

Business+ A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro RIPS MFP

Színes A3-as RIPS multifunkciós duplex nyomtató

nettó 39 900 Ft /hó

Ez jár neked a csomagban:

eljuttatjuk az irodádba a kiválasztott nyomtatót,

beüzemeljük és a használatára is megtanítunk,

2021-es profi irodai nyomtatót biztosítunk irodádba,

folyamatosan távolról felügyeljük-monitorozzuk a nyomtató működését,

figyelmeztetünk, ha bármi hibát jelezne a nyomtató, akár hamarabb, mint ahogy azt észrevennéd,

időben figyelmeztetünk a kellékfogyásra, így mindig időben megrendelheted a következő toner adagot,

és teljes technikai supportot biztosítunk helpdeskkel, ügyfélszolgálattal.

Ne feledd:

nyomtatóink mindhárom csomagunkban multifunkciósok, így mindegyik nyomtatóval tudsz szkennelni és másolni is. Ráadásul mindezt automatán kétoldalasan, kézi forgatás nélkül. Kényelmesen és költséghatékonyan, mert kategóriájukon belül a lapok nyomtatási költségei is pénztárcabarát megoldást eredményeznek.

A NyomtatóFutárral azt garantáljuk neked, hogy többé nem kell amiatt aggódnod, hogy:

Munkanapokon a hibabejelentéstől számított legkésőbb 4 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Amennyiben adott munkanap 12 óráig történt meg a bejelentés és távolról nem tudjuk megoldani a problémát, másnapra kapsz cserekészüléket vagy küldünk szerelőt a hibaelhárításhoz. Minden esetben addig dolgozunk az ügyeden, amíg meg nem oldódik a nyomtatásod.

A teljeskörű technikai biztonságnak nincs külön díja, benne van a havidíjadban.

 

 

A NyomtatóFutárral nemcsak egy nyomtatóval, hanem egy komplett nyomtatási szolgáltatással fejleszted az irodádat. Nem nyomtatót vásárolsz, hanem havi akár néhány ezer forintért megveszed a leállásmentes irodát.

Teljeskörű nyomtatási szolgáltatást nyújtunk neked nyomtatóval, szükség esetén javítással vagy cseregéppel, folyamatos monitorozással, állandó technikai supporttal, 4 órás hibaelhárítás megkezdéssel vagy 1 munkanapos cseregép- illetve szerelési garanciával. Mindezt ráadásul úgy, hogy a legújabb technikával felszerelt, 2021-es karbantartásmentes eszközöket helyezünk ki hozzád.

Tonerválasztás olyan egyszerűen,

ahogy a heti bevásárlást intézed

Természetesen a tonervásárlás rögös útvesztőjében sem hagyunk magadra: nyomtatóinkat a tőlünk vásárolt tonercsomagok segítségével bírhatod munkára. Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban?

Egyfelől azt, hogy nem kell neked vagy valamelyik kollégádnak értékes időt áldoznia a munkaidejéből a tonervásárlásra. Másfelől mivel folyamatosan monitorozzuk a készletfogyást, időben értesítünk arról, hogy nemsokára kifogy a toner, így még a leállás előtt beszerezheted a szükséges kellékanyagokat.

Minden nyomtatócsomagunk mellé összeállítottunk az adott eszközhöz illő tonerpakkokat. Ezek közül kiválasztod az irodád nyomtatási szokásainak megfelelő összeállítást és a nyomtató bérlésével együtt, de akár azt követően is megrendelheted tőlünk.

Bármelyik csomagról is legyen szó, kérheted egy kb. 500 oldalas nyomtatásra elegendő start készlettel, melynek díja nettó 4.990 Ft. Így, ha nem szeretnéd egyszerre nagyobb összeggel megterhelni a vállalati kasszát, utólag is megrendelheted tőlünk a tonercsomagot.

Szerződésben garantáljuk

a leállásmentes irodád

Tudjuk jól, hogy a szó elszáll, az írás megmarad. Éppen ezért a szolgáltatás megrendelését követően küldjük is a 36 hónapra szóló szerződésedet, valamint a vadiúj nyomtatódat.

Országos lefedettségű szolgáltatásunkat Magyarország területén belül bárhol igénybe veheted: 2 havi kaució, valamint 1 havi bérleti díj megfizetése mellett. A megrendeléstől számítva akár már 24 órán belül nálad lehet az üzemkész nyomtatód, de ha sürgős, át is veheted futárpontjaink egyikén. Tudatosan tervezhetsz velünk, hiszen a szolgáltatásod díja a szerződés 3 éves időtartama alatt nem fog változni.

Attól sem kell tartanod, hogy ha letelt a szerződéses időszak, akkor csak a nyomtató hűlt helyét fogod látni: vagy marad nálad és bérled tovább, vagy cseréljük egy újabb, még jobb darabra, aztán újraindítjuk a 3 éves periódust.

A legjobb pedig még hátravan: ha nincsenek extrém nyomtatási igényeid, akkor akár már 6,900Ft-ból megúszhatod havonta a nyomtatót.

Attól függően, hogy A4-es vagy A3-as nyomtatóra van szükséged, 3-3 csomag közül választhatod ki az irodádra szabottat. Infó tőlünk neked: a legtöbb irodában az A4-es nyomtató is bőven elegendő.

(Amennyiben mégis nagyobb formátumú nyomtatásban gondolkodsz, kattints az A3-as csomagok feliratra és elégítsd ki a kíváncsiságod. 😊)

A4-es csomagok
A3-as csomagok

Start nyomtató csomag

Epson WorkForce Mono

Fekete-fehér A4-es multifunkciós duplex nyomtató

nettó 9 900 Ft /hó

Business nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro COLOR RIPS

Színes A4-es duplex multifunkciós RIPS nyomtató

nettó 11 900 Ft /hó

Business+ nyomtató csomag

Epson Business ET

Színes A4-es duplex business ET nyomtató

nettó 24 900 Ft /hó

Start A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro Színes MFP

Színes A3-as multifunkciós duplex nyomtató

nettó 19 900 Ft /hó

Business A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro RIPS MFP

Színes A3-as RIPS multifunkciós duplex nyomtató

nettó 25 900 Ft /hó

Business+ A3 nyomtató csomag

Epson WorkForce Pro RIPS MFP

Színes A3-as RIPS multifunkciós duplex nyomtató

nettó 39 900 Ft /hó

mit mondanak akik már ügyfeleink?

Károly Béda
Károly Béda
2021-03-11
A társaság korrekt, gyors kiszolgálást végzett. A telepítésnél voltak gondjaim, az ügyfélszolgálat gyorsan és korrekt módon járt el.
Zoltán Sipos
Zoltán Sipos
2021-03-03
Olyan nyomtatót kerestem, amelyik távolról is biztonságosan működik (nyilván vezeték nélküli, de akárhonnan tudok nyomtatni róla e-mailen keresztül is). Segítettek választani, péntek délután megrendeltem a nyomtatót, hétfőn pedig hozta is a futár. A telepítés egyszerű volt, telefonon és e-mailben elérhetőek.
Jade-Kert Kft
Jade-Kert Kft
2021-03-03
Szükségessé vált az irodai nyomtató cseréje és ehhez egy nagyon korrekt partnert találtunk. Szakmai segítség kaptunk a nyomtató kiválasztásban, majd ezt követően gyors kiszállítás és beüzemelés következett. Számomra nagyon szimpatikus a teljesen ügyfélbarát kiszolgálás és az utánkövetés. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Tibor Slamovits
Tibor Slamovits
2021-03-01
Szuper minőség, minden részletében. Visszahívnak, ha kérdésem van. Csomagba beleteszik a Magyar nyalvű tájékoztatót és segédletet! Emailt is elküldik. Szuper jó minőségű ügyfélkezelés és szolgáltatás!!! Csak így tovább!
Anikó Zsólyominé Gyenes
Anikó Zsólyominé Gyenes
2021-03-01
A nyomtató kiválasztása során nagyon sokat jelentett, hogy minden kérdésemre – sőt még azon felül is - korrekt tájékoztatást kaptam egy szakembertől. Én, mint laikus napokig nézegethettem volna a nyomtatókat, ennél a cégnél viszont tényleg egy fél órán belül visszahívtak. Döntést követően másnap már itt is volt a nyomtató, nagyon szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem nagyon sokat jelent az is, hogy érdeklődnek, minden rendben van-e, tudnak-e valamiben segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, szakmailag felkészült, rugalmas, segítőkész csapat áll a háttérben. Nyilván lehet bárhol venni nyomtatót, csak közel sem biztos, hogy az értékesítő céget érdekli, hogy boldogulok-e vagy sem, mert jártam már így is. Úgyhogy a lehető legjobb döntést hoztam, hogy a TechOffice Solution Kft által forgalmazott nyomtatót választottam.
Roland Ollari
Roland Ollari
2021-02-23
Szakmailag és árban is kiemelkedő kiszolgálásban volt részem. Kedves, segítőkész kapcsolattartóhoz volt szerencsém, aki a saját profilunknak megfelelő ajánlatot adott. Döntésem utáni napon már csomagoltam a nyomtatót! Ajánlom mindenkinek, aki jó döntést szeretne hozni!
Imre Aszalós
Imre Aszalós
2021-02-23
A nyomtató választáshoz magas szintű tájékoztatást kaptam. Könnyű volt dönteni. Gyors ügyintézés és szállítás. A beüzemeléshez korrekt tájékoztatást kaptam. A gép kiváló. A cég részéről a rendszer követése és támogatása elismerésre méltó!
Kft BBB
Kft BBB
2021-02-22
Teljeskörű tájékoztatás, nem csak egy gépet, hanem egy egész szolgáltatáscsomagot kaptunk. Gyorsak, pontosak,. Maximálisan segítőkészek. Minden kérdésemre választ kapok.Csak ajánlani tudom.
Problémamentes irodai nyomtatás
akár 24 órán belül

Bármit rendelsz online, a legnagyobb kérdés az, hogy mikor érkezik meg hozzád a rendelésed. Nos, nálunk erre nem lesz panasz, mert a futár akár már 24 órán belül az irodád ajtaján kopogtathat – amennyiben előző munkanap 12 óráig leadtad az igénylésed és minden szükséges dokumentumot kitöltöttél, elrendeztél. 

Rugalmasak vagyunk,

így abban az esetben sincs probléma, ha sürgősen lenne szükséged a nyomtatóra: ilyenkor országos átvevőpontjaink egyikén is átveheted a kiválasztott nyomtatót.

Talán sosem volt még olyan egyszerű és problémamentes elérni a leállásmentes irodát, mint a NyomtatóFutárral!

Győződj meg róla te és a kollégáid, ha gondolod, szívesen látunk a bemutatótermünkben is.

Gyakran ismételt kérdések

Azért, mert ez egyfajta garancia neked és nekünk is a szolgáltatás igénybevételére és komolyságára vonatkozóan. A NyomtatóFutár szolgáltatásban a legtöbb csomagban több százezer forint értékű, vadonatúj és karbantartásmentes nyomtatók kerülnek kihelyezésre, amihez a futár, a folyamatos monitorozás és a teljeskörű technikai supportot, illetve ügyfélszolgálatot is biztosítunk. Mivel ez egy teljeskörű szolgáltatás, nem célunk olyan vállalkozásoknak biztosítani, akiknek nem éri meg és pár hónap után visszamondják a szolgáltatást.

Amennyiben tovább folytatnád a nyomtatóbérlést, beszámítjuk a következő szerződés kauciójába. Ha a 3 év letelte után visszamondod a szolgáltatást, úgy visszautaljuk az árát.

Nem, a nyomtató továbbra is a mi tulajdonunk marad, hiszen így nekünk kell gondoskodnunk róla. 😊 A 3 év letelte után egyébként vagy bérled tovább, vagy lecseréljük neked egy újabbra. Ekkor újraindul a 3 éves periódus. Viszont nem kell gondoskodnod majd a nyomtató eladásáról, vagy megsemmisítéséről.

Természetesen, semmi akadálya. Egy címen, de akár több címen is megoldható, ha például a céged székhelyére és/vagy a telephelyeire is kéne 1-1 megbízható irodai erőmű.

Attól függ, hogy hány nyomtatóról lenne szó. Egyeztess velünk a részletekről a hello@nyomtatofutar.hu e-mail címen!

Tudjuk, hogy ebben a bizonytalan helyzetben senki sem tud 100%-os biztossággal, évekkel előre tervezni. Egy esetleges csőd vagy szüneteltetés esetén a nyomtató visszakerül hozzánk, te pedig méltányossági kérelmet nyújthatsz be a kötbér elkerülésére vonatkozóan. Egyéb esetben pedig a szerződés szerinti kötbért vagy köteles kifizetni. Amennyiben eladod a vállalkozásod, az új tulajdonosnak lehetősége van átvállalnia a szerződésedet.

Reméljük ilyenre nem kerül majd sor! Ha mégis, kivizsgáljuk az ügyet és igyekszünk olyan döntést hozni, ami neked és nekünk is elfogadható lesz. Nem hagyunk magadra ekkor sem!

Természetesen. Számlát kapsz mindenről, így teljes mértékben elszámolható a nyomtatóbérlés és a tonerköltség is, viszont a könyvelésben nem eszközként, hanem szolgáltatásként jelenik meg.

Ha maradt még kérdésed
…. itt érsz el minket:

MOBIL

+36 80 111 888

E-MAIL CÍM

hello@nyomtatofutar.hu

IRODA/BEMUTATÓ TEREM

1102 Budapest, Ónodi utca 4.

Start nyomtató csomag
A4
 NettóBruttó
10.000 oldalas fekete   35 819 Ft     45 490 Ft
40.000 oldalas fekete  101 496 Ft   128 900 Ft
karbantartó doboz    10 500 Ft     13 335 Ft
Business nyomtató csomag
A4
  Nettó Bruttó
10.000 oldalas fekete    16 000 Ft      20 320 Ft
5.000 oldalas cyan    16 000 Ft      20 320 Ft
5.000 oldalas magenta    16 000 Ft      20 320 Ft
5.000 oldalas sárga    16 000 Ft      20 320 Ft
50.000 oldalas fekete    66 929 Ft      85 000 Ft
20.000 oldalas cyan    45 669 Ft      58 000 Ft
20.000 oldalas magenta    45 669 Ft      58 000 Ft
20.000 oldalas sárga    45 669 Ft      58 000 Ft
karbantartó doboz    10 500 Ft      13 335 Ft
Business+ nyomtató csomag
A4
Nettó Bruttó
7.500 oldalas fekete      6 000 Ft        7 620 Ft
6.500 oldalas cyan      5 500 Ft        6 985 Ft
6.500 oldalas magenta      5 500 Ft        6 985 Ft
6.500 oldalas sárga      5 500 Ft        6 985 Ft
karbantartó doboz    10 500 Ft      13 335 Ft
Start nyomtató csomag
A3
  Nettó Bruttó
5.800 oldalas fekete    23 543 Ft 29 900 Ft
4.600 oldalas cyan    25 200 Ft 32 004 Ft
4.600 oldalas magenta    25 200 Ft 32 004 Ft
4.600 oldalas sárga    25 200 Ft 32 004 Ft
 
 
karbantartó doboz    13 510 Ft      17 158 Ft
Business nyomtató csomag
A3
  Nettó Bruttó
Patron Black 20k (eredeti) 31 000 Ft 39 370 Ft
Patron Cyan 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
Patron Magenta 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
Patron Yellow 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
karbantartó doboz    13 510 Ft      17 158 Ft
Business+ nyomtató csomag
A3
  Nettó Bruttó
Patron Black 20k (eredeti) 31 000 Ft 39 370 Ft
Patron Cyan 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
Patron Magenta 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
Patron Yellow 20k (eredeti) 69 500 Ft 88 265 Ft
Patron Black 86k (eredeti) 99 900 Ft 126 873 Ft
Patron Cyan 50k (eredeti) 115 000 Ft 146 050 Ft
Patron Magenta 50k (eredeti) 115 000 Ft 146 050 Ft
Patron Yellow 50k (eredeti) 115 000 Ft 146 050 Ft
karbantartó doboz    13 510 Ft      17 158 Ft